Home de teatre.

Actor, cantant, director, il·luminador i traductor de cançons.

Antoni Font Mir (Vic,1981),  22 anys dedicats al teatre musical.
Pioner en el teatre musical a Osona, formant la primera companyia activa de la comarca l’any 1997. Ha exercit com a professional en la majoria de registres on es desenvolupen les arts escèniques: interpretació, cant, direcció escènica, il·luminació i com a adaptador de lletres de cançons al català.           

Des del 2007 té una continuada implicació en l’àmbit pedagògic com a professor de cant i teatre.  (Aules, Brou d’Arts, Escènic Vic, Institut del Teatre, Off Broadway…)     

Al territori català cal destacar el projecte “Fem un musical”, programa televisiu guanyador a la 32a edició dels Premis  de Televisió Local de Catalunya, com el millor programa de televisió local de 2012 amb “Joseph i l’increïble abric en technicolor”. Recentment ha dirigit “Cantem junts, viatge al cor dels musicals”, la cantata amb més intèrprets a l’escenari (812) dedicada al teatre musical a Catalunya. Va dirigir l’òpera rock de culte “Verdaguer, ombres i maduixes”, que es va interpretar al Teatre Romea de Barcelona, i ha dirigit i és co-llibretista de “La  Màquina del temps”

És fundador, ideòleg i director de la web de divulgació www.teatremusical.cat. Pàgina de referència pels seguidors del teatre musical a Catalunya, arxivística i de novetats, un centre neuràlgic del gènere.

Ha fet el recull més exhaustiu de lletres de teatre musical adaptades al català amb un arxiu de més de 1500 cançons en un total de 3000 pàgines.

Espectacles premiats:

“LA MÀQUINA DEL TEMPS”
PREMI JOSEP ANSELM CLAVÉ 2019 A LA MILLOR PRODUCCIÓ/ESPECTACLE.

“LES CANÇONS SERAN SEMPRE NOSTRES”
PREMI TERESA REBULL 2018 A MILLOR PROJECTE DE PRODUCCIÓ MUSICAL EN CULTURA POPULAR I TRADICIONAL.

“FEM UN MUSICAL”
GUANYADOR A LA 32a EDICIÓ DELS PREMIS DE TELEVISIÓ LOCAL DE CATALUNYA, COM A MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCAL DE 2012.