Amb aquest muntatge i les activitats paral·leles programades, Etcètera Teatre vol fer públic un record a Ventall Teatre arran de la seva dissolució per a la creació d’Etcètera Teatre. I hem escollit la primera obra que es va representar, l’any 1990, “El criat de dos amos” de Carlo Goldoni i traducció de Joan Oliver.

La proposta que veureu parteix de la idea d’aquell primer espectacle per transformar-la en el projecte actual. No és un nou espectacle. És el mateix, però 29 anys després. Amb tota la riquesa que l’experiència, les noves incorporacions, les tecnologies actuals, … ens hauran permès imprimir, però sense oblidar les arrels.

Entendreu que és un treball especial; ple de records alegres i no tant, vivències, superacions, treball d’equip i, sobretot, persones. Moltes persones i cadascuna present, encara. Per tot això el muntatge està farcit d’emotivitat per a nosaltres i esperem que sabrem encomanar-vos part d’aquestes emocions.

Amb alegria i nostàlgia, Ventall Teatre, tanca el teló. A totes les persones que, durant tants anys, van fer possible un somni, un gran aplaudiment!

Amb alegria i esperança, Etcètera Teatre ha obert el teló. Un gran aplaudiment!

Direcció:
Pep Simon

Il·luminació:
Antoni Font-Mir

Intèrprets:
Jordi Arqués, Àngel Boix, Lluís Bové, Júlia Cervera, Ferran Colom, Laura Domènech, Mercè Estrada, Pere Puig, Dolo Ramon, Abel Reyes, Miquel Salamanca, Margarida Tió.

Data d'estrena: 17 de maig de 2019