El Manlleu d’abans és un viatge en el temps que mitjançant escenes dramatitzades alternades amb comentaris històrics ens endinsaran en un recorregut que, des del 1700 fins als anys 70 del segle passat, suggereix una mirada especial i posa l’accent en els pols oposats que en cada moment han provocat dualitats socials, alimentant la diversitat en tensió.

Vigatans i Botiflers, Lliberals i Carlins, fabricants i obrers. Sense oblidar les arrels fundacionals de la Vila, al redós medieval de Santa Maria.

Sis personatges en escena, sota la Direcció de Xavier Boada amb intervencions de Mercè Puntí i Xavier Cervera. Un equip artístic i tècnic que sota el paraigües de l’estima per la ciutat i pel territori, no tenen cap altra pretensió que encomanar-nos l’esperit d’un Manlleu reculat, en el marc més propici. Els vells racons que encara preserven els carrers i places de Dalt Vila.

 

Lloc de trobada: davant la mà de Manlleu, intersecció de carrer Torelló amb carrer de la Gleva de Manlleu (davant el Pont de les Bruixes) a les 20.20 h.

Fotos: Joan Parera

Data d'estrena: 11 d'octubre de 2023