Un indret majestuós per a un autor majestuós.
Passegem-nos de la mà de William Shakespeare -segurament l’autor teatral més reconegut- pels paratges que envolten la fortalesa del Castell de Montesquiu i endinsem-nos dins d’uns versos fascinants per reviure històries d’ara i de sempre.
Acompanyem 16 actors totalment desprotegits de la caixa escènica, però protegits pels versos més rics del teatre universal.
Working Shakespeare

Personatges amb històries límit que donarien el seu regne per un cavall, que moren per amor o que maten quan segueixen els seus sentiments, els més humans. Som nosaltres mateixos amb les nostres febleses i les nostres lluites.

Espectacle itinerant

Working Shakespeare està construït amb escenes de Hamlet, Un somni d’una nit de Sant Joan, Romeo i Julieta, Macbeth i Ricard III
Traduccions: Josep Mª de Sagarra i Salvador Oliva.

Intèrprets:
Albert Caballeria
Judit Caballeria
Andrea Alfredo
Laia Casacuberta
Mar Casacuberta
Òscar Castells
Judit Colomer
Helena Costa
Jordi Cuesta
Laura Domenech
Oriol Escalé
Eduard Mauri
Xevi Oró
Anna Puigdollers
Abel Reyes
Raquel Santanera

Músic: Arnau Tordera

Direcció: Antoni Font

Data d'estrena: 15 de juliol de 2011

Working Shakespeare és un espectacle itinerant construït a partir de textos de Hamlet, Un somni d’una nit de Sant Joan, Romeo i Julieta, Macbeth i Ricard III. Aquests textos són interpretats pels 16 alumnes del taller de Teatre realitzat del 27 de juny al 15 de juliol al Teatre Cirvianum de Torelló i al Castell de Montesquiu.

Aquesta actuació és una iniciativa conjunta del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, el Teatre Cirvianum i el Grup Xarxa de Torelló i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal d’Osona.

Working Shakespeare

Teatre al Castell de Montesquiu. Un indret majestuós per a un autor majestuós.

Passegem-nos de la mà de William Shakespeare pels jardins que envolten el Castell de Montesquiu i endinsem-nos dins d’uns versos fascinants per reviure històries d’ara i de sempre.

16 actors totalment desprotegits de la caixa escènica interpretaran personatges amb històries límit que donarien el seu regne per un cavall, que moren per amor o que maten quan segueixen els seus sentiments, els més humans. Som nosaltres mateixos amb les nostres febleses i les nostres lluites.