L’Aula de Teatre de la UVic presenta Catorze enfilant, una obra gratuïta, però amb aforament limitat, que tindrà lloc el dilluns 27 de maig, a les 20.30 h, a l’Espai ETC (passeig de la Generalitat, 46, Vic). L’obra és un muntatge basat en improvisacions dels intèrprets sota la proposta inicial de l’àlbum il·lustrat El fil de la vida, de David Cali i Serge Bloch. 

Catorze enfilant, dirigida per Margarida Tió, inclou les interpretacions de Mariona Alonso Barnau, Clara Violeta Conchillo Galego, Marc Dilmer Garrós, Eva Estevan Valverde, Marion Font Garolera, Edgar Gallardo Terentiev, Eva León Rodríguez, Lídia Oms Riera, Isaac Pascual López, Ariel Poca, Marina Ribelles Castellarnau i Carolina Roldan Vinaja. Dolors Rusiñol Cirera hi participa com a ajudant de direcció i responsable de producció, mentre que Joan Parera Solà n’és el fotògraf. El disseny d’il·luminació i l’assistència tècnica van a càrrec de Toni Font Mir.

L’Aula de Teatre de la UVic compta amb la col·laboració de Joan Carles Aumatell, Montse de D-Segona i Lipi Hernàndez, de l’Institut del Teatre i l’Espai ETC. En el marc de la III Biennal de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats, l’estrena també la portaran a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La trobada tindrà lloc el 22 i 23 de maig i inclourà la participació d’altres aules de teatre. Aquesta biennal és una mostra interuniversitària oberta al públic, que es desenvolupa en un format de marató d’actuacions, en què cada universitat participant representa una obra de no més de 50 minuts. Aquesta modalitat permet al públic assistent gaudir d’una oferta teatral variada durant una mateixa jornada. A més, la trobada facilita que els grups de teatre comparteixin coneixements i experiències, i que es formin amb els diversos tallers que s’organitzen en el marc d’aquesta activitat.

Data d'estrena: 27 de maig de 2024