Tothom, en algun moment e la seva vida. ha explicat rondalles o algú n’hi ha contat. Aquest és un exercici molt saludable i bo per tal de fer discórrer la imaginació i la memòria. Les rondalles sempre tenen un punt de veritat o un alliçonament a les persones per mitjà de les seves històries. Formen part de la veu del poble que les ha anat passant de generació en generació. Els seus personatge són molt rics en astúcia, falsetats, enganyifes, tremenduríes, alegries… plens de situacions perilloses, amb una gran fluïdesa d’accions divertidissimes, i alhora, esbojarrades.
Moltes vegades tenen el seu punt agre d’ensenyament de la vida.
El que nosaltres us proposem és que, tots junts, passem una bona estona amb tot un enfilall de contes i rondalles, per mitjà de la màgia del teatre, donant a les rondalles tota la seva brillantor, imaginació i saviduria, tot creant una gamma de personatges i situacions que, així ho esperem, us faran passar una bona estona.

Actors:
Anna Alemany, Vanessa Amat, Joan Anglada, Àngel Arboix, Mayssun Attar, Esther Baulenes, Núria Benet, Naila Bosch, Jordi Capdevila, Anna Dinares, Montse Fernandez, Antoni Font, Carles Font, Irene Jimenez, Alicia Lleopart, Núria Molera, Cristina Marmol, Aina Nuñez, Miquel Quer, Raquel Solà, Arnau Tordera.

Direcció: Àngel Marginedas.

Data d'estrena: 29 de maig de 1994